Privéchauffeur

Stelt u zich eens voor: U heeft een belangrijke afspraak, eigenlijk zou u nog wat documenten moeten doornemen, maar daar is geen tijd meer voor. Onderweg ontstaat er onverwachts een file en tot overmaat van ramp is er ook geen parkeerplaats meer te vinden. U komt onvoorbereid aan en door het niet kunnen vinden van een parkeerplaats, zelfs te laat. Of krijgt u gasten over, maar heeft u zelf geen tijd om naar het vliegveld te rijden? Huur dan een privé-chauffeur in van de Landelijke Beveiliging Dienst. De privé-chauffeur zal uw gasten op de meest comfortabele manier naar zijn of haar bestemming brengen.

Steeds meer mensen zien het gemak en misschien wel de noodzaak van een auto met chauffeur. De chauffeur is ’s morgens voor de afgesproken tijd aanwezig en treft alvast enkele voorbereidingen om uw rit naar tevredenheid te laten verlopen. U neemt plaats op de achterbank van de auto en laat zich veilig en comfortabel naar uw bestemming brengen.

De privé-chauffeur van de Landelijke Beveiliging Dienst zorgt er altijd voor dat hij op de hoogte is van de laatste file-informatie en brengt u op de snelste manier naar uw bestemming. Als u gebruik maakt van onze chauffeursdiensten betekent dit dat u onderweg in de auto tijd heeft om bijvoorbeeld een vergadering voor te bereiden, afspraken te plannen of vrijuit te telefoneren. De directiechauffeur wordt steeds populairder. Discretie is bij ons altijd gegarandeerd! Al onze privé-chauffeurs tekenen hiervoor een geheimhoudingsclausule.

Misschien bent u zelf, tijdelijk of voor een langere periode, niet in staat om belangrijke documenten te bezorgen. Geen probleem, een privé-chauffeur neemt deze taak van u over. Ook de overheid en diplomatieke cliënten doen een beroep op onze diensten. Onze privé-chauffeurs rijden voor zowel bedrijven, als particulieren.

Reserveer vandaag nog uw eigen privé-chauffeur bij de Landelijke Beveiliging Dienst.

Meer informatie over onze beveiligingsdiensten?

error: Content is protected !!