Alarmopvolging

Door het landelijk netwerk kunnen wij alarmopvolging aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief. Vanaf €49.95 per jaar kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de alarmopvolging van de Landelijke Beveiliging Dienst. Wilt u tijdens uw afwezigheid toch het gevoel hebben dat u aanwezig bent? Neem dan nu contact op met de LBD op telefoonnummer: 020-331 3929 of via email: info@landelijkebeveiliging.nl

Op het moment dat al uw collega´s hun werkzaamheden beëindigen en u ook al naar huis bent, zijn de controle en beveiliging van groot belang. Op dit soort momenten is de mobiele surveillance van de Landelijke Beveiliging Dienst actief. De mobiele surveillance van de Landelijke Beveiliging Dienst verzorgt de opening- en sluitrondes van het bedrijfspand en controlerondes op de bedrijventerreinen. Wij staan gedurende 24 uur garant voor een professionele alarmopvolging in diverse gebieden. Zowel overdag als `s nachts, want de dienst is 168 uur per week beschikbaar.

Alarmopvolging

Inzet van beveiligers ter plekke als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) naar aanleiding van b.v. een inbraak- of brandalarm; ondernemen actie ter plekke en het object weer terug brengen in uitgangssituatie.

Collectieve beveiliging

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een collectief van bedrijven/organisaties; uitvoeren van (preventieve) controlerondes.

Surveillance controleronde

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een opdrachtgever voor het uitvoeren van (preventieve) controlerondes in of om een pand en controle op onregelmatigheden zoals brandgevaarlijke situaties.

Open- en sluitronde

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een opdrachtgever met als taak het pand te openen en/of te sluiten.

Meer informatie over onze beveiligingsdiensten?

error: Content is protected !!