Detachering

De Landelijke Beveiliging Dienst als detacheringpartner

De Landelijke Beveiliging Dienst is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van beveiligingspersoneel. Dit personeel kan door bedrijven in geheel Nederland ingeleend worden op het moment dat zij niet voldoende eigen beveiligingpersoneel beschikbaar hebben. U kunt de beveiligingsbeambten van de Landelijke Beveiliging Dienst inlenen voor een dag of voor een langere periode. Te denken valt aan inleen tijdens ziekte of vakantie, of bij het uitvoeren van een project, waarvoor meer personeel nodig is.

Reeds bekend met:

Ook tal van andere beveiligingsorganisaties maken reeds gebruik van de mogelijkheden die de Landelijke Beveiliging Dienst biedt. Wij streven ernaar om onze opdrachtgevers een oplossing op maat te bieden. Informeert u gerust naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Wet Keten Aansprakelijkheid

Ter bescherming van de inlenende organisatie met betrekking tot de Wet Keten Aansprakelijkheid is de Landelijke Beveiliging Dienst in het bezit van een G-rekening.

Wilt u als organisatie meer informatie over de mogelijkheden en tarieven neem dan contact op met de Landelijke Beveiliging Dienst op telefoonnummer: 020 – 331 3929 of via email: Detachering@landelijkebeveiliging.nl

Meer informatie over onze beveiligingsdiensten?

error: Content is protected !!